Ego

Kvinna på 37, snart 38 år, som kom till WordPress från Blogspot efter det att äldsta dottern föddes för att kunna lösenordsskydda vissa inlägg. Bloggade tidigare om vår resa från barnlöshet till mammaliv, här är det om allt mellan himmel och jord. Så vem är jag då?

Intensiv, envis och passionerad. Lever mitt liv i en konstig kombination med huvudet i drömmarnas värld och trots det med verkligheten utan rosa glasögon. Jag är driven och strukturerad men är dålig på att hantera stress och kritik, en fighter som skulle kunna slåss till sista bloddroppen för mina barn skull och det jag tror på. Grym på design och CSS:er, men läser nu till undersköterska för att få ett arbete sedan vi flyttade.

Lever idag i klassikern villa som renoveras, med två barn och katt. Rider och kommit igång att träna på gym så smått igen efter graviditeterna. Började spela golf med maken när vi träffades, men har legat på hyllan sista två somrarna p g a graviditet och småbarnsliv. Tillbringar det mesta av min tid med familjen, längtar efter att få sova hela nätter och drömmer om en spa-resa.

Välkommen till mig!

Annonser

1 thought on “Ego

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s